Wednesday, 13 October 2010

New Business Card

At last...i have my own business card! Hehehe, setiap kali ade event orang akan tanya "encik, ade business card tak?" dan setiap kali tu aku jawab "errr, business card sye tak pegi amik lagi (padahal xbuat pon lagi). Ade kertas dan pen tak?" Heehehe, mesti dalam hati diorang ingat aku la photographer paling sengkek pernah diorang jumpe. Tapi skrang kalau aku g shooting kat mana2 event, sebelum korang tanye pasal business card aku akan hulur awal-awal. Hahaha...Ok, so inilah hasil business yang di design oleh Binik aku yang memang terkenal ngn pale otak yang agak kreatif. Thanx binik!
 
Pandangan Hadapan






No comments: